Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Wszystko o HTML, XHTML, XML, CSS.
knaustychy
Posty: 6
Rejestracja: 31 maja 2011, 19:09:51
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.TychyAlarmowo.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x960

Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: knaustychy » 31 maja 2011, 19:16:14

od kilkunastu dni głowie sie jak zrobić takie menu http://zapodaj.net/9a332fa1b2ac.bmp.html jeżeli ktoś zna odpowiedź proszę o kontakt ;)
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3197
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Reputacja: 43
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1440x900

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: Venite » 31 maja 2011, 19:44:07

Nic innego jak proste boczne menu. Niestety, to wymaga zapoznania się z HTML. Polecam http://kurshtml.edu.pl/ ;)
A jeśli nie masz czasu, to napisz do Wujka Google z zapytaniem o "boczne menu skrypt". I tyle.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Urlich
Posty: 1624
Rejestracja: 05 sty 2011, 07:21:43
Reputacja: 37
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: Urlich » 31 maja 2011, 19:57:38

knaustychy
to jest z menu CMS,jak sięnie mylę,ale w html też można zrobić jak kolega radzi wyżej
,na kursach zobacz
Nie potrafisz znieść krytyki?.. Prawdziwy zwycięzca nie boi się ani nagich faktów, ani krytyki.
knaustychy
Posty: 6
Rejestracja: 31 maja 2011, 19:09:51
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.TychyAlarmowo.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x960

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: knaustychy » 01 cze 2011, 21:08:24

Robię wg tej strony tak jak mi poleciliście, ale nadal wyskakuje mi błąd bo tą "poprawną" nawigacją
xxdrago
Posty: 24
Rejestracja: 21 maja 2011, 17:07:43
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: ogar200.cba.pl
Lokalizacja: Czarodziejski las.
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1280x800
Kontakt:

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: xxdrago » 01 cze 2011, 22:42:33

Jak byś dobrze szukał to byś ladny poradnik znalazł:

http://www.google.pl/search?q=Jak+zrobi ... =firefox-a

Około 536,000 wyników (0,22 s) wybierania a wybierania...
, Pozdrawiam :) POZA FORUM POMAGA ODPŁATNIE :) KONTAKT PW
Urlich
Posty: 1624
Rejestracja: 05 sty 2011, 07:21:43
Reputacja: 37
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: Urlich » 02 cze 2011, 06:18:59

knaustychy
Opisz ten błąd,bo tak to trudno zgadnąć ,i nie ma jak Ci podpowiedzieć co robisz żle,ewentualnie wskazać gdzie co i jak w necie.
Bo jak to zrozumieć no pomyśl sam?
knaustychy WroteColonale nadal wyskakuje mi błąd bo tą "poprawną" nawigacją
Nie potrafisz znieść krytyki?.. Prawdziwy zwycięzca nie boi się ani nagich faktów, ani krytyki.
knaustychy
Posty: 6
Rejestracja: 31 maja 2011, 19:09:51
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.TychyAlarmowo.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x960

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: knaustychy » 03 cze 2011, 15:25:17

Chodzi mi o to że chce zrobić taki panel wyskakuje błąd, a 2 kod zrobię tak, ale nie chce sie wczytać np nawigacja inna niż wyżej.
Urlich
Posty: 1624
Rejestracja: 05 sty 2011, 07:21:43
Reputacja: 37
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: Urlich » 03 cze 2011, 16:12:19

knaustychy WroteColonChodzi mi o to że chce zrobić taki panel wyskakuje błąd

jaki błąd?
chyba nie karzesz mi wzywać Nostradamusa aby powiedział :faja:
Nie potrafisz znieść krytyki?.. Prawdziwy zwycięzca nie boi się ani nagich faktów, ani krytyki.
knaustychy
Posty: 6
Rejestracja: 31 maja 2011, 19:09:51
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.TychyAlarmowo.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x960

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: knaustychy » 03 cze 2011, 19:59:21

Chodziło by mi, czy ktoś by mógł mi pomóc, krok po kroku jak zrobić takie menu. Bo próbuje różnych sposobów i dalej nic ;(
Awatar użytkownika
king_arthur
Posty: 41
Rejestracja: 15 sty 2011, 20:34:13
Reputacja: 0
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Linux 1280x800

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: king_arthur » 03 cze 2011, 20:59:51

knaustychy
Posty: 6
Rejestracja: 31 maja 2011, 19:09:51
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.TychyAlarmowo.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x960

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: knaustychy » 03 cze 2011, 22:17:36

Robię zgodnie z instrukcjami na stornie, i po zrobieniu wyskakuje mi taki błąd, http://zapodaj.net/15107fb602e3.bmp.html proszę o pomoc
Urlich
Posty: 1624
Rejestracja: 05 sty 2011, 07:21:43
Reputacja: 37
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: Urlich » 03 cze 2011, 22:35:31

knaustychy
nooooooo teraz to pokazałeś co to za błąd przynajmniej
Napisz co robisz,jak robisz może wstaw kod
i do edyji plików używaj Notepad ++
spróbój wziąć orginalny plik i ten swoj kod wstawić za pomocą Notepad ++
Pamiętaj włącz opcje "Zawijanie wierszy"
king_arthur WroteColonProściej chyba się nie da!


Da sie ,jak kolega@knaustychy powie co robi i jak i poda kod,wtedy można zobaczyc co jest nie tak(i nie używaj wykrzyknikow nikt nie jest gluchy)
Nie potrafisz znieść krytyki?.. Prawdziwy zwycięzca nie boi się ani nagich faktów, ani krytyki.
Awatar użytkownika
king_arthur
Posty: 41
Rejestracja: 15 sty 2011, 20:34:13
Reputacja: 0
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Linux 1280x800

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: king_arthur » 04 cze 2011, 21:25:28

king_arthur WroteColonProściej chyba się nie da!


Da sie ,jak kolega@knaustychy powie co robi i jak i poda kod,wtedy można zobaczyc co jest nie tak(i nie używaj wykrzyknikow nikt nie jest gluchy)

Ja osobiście nie znalazłem poradnika w którym wszystko jest tak prosto wytłumaczono. Ale zależy to od preferencji :) A co do wykrzyknika to jakoś tak z przyzwyczajenia go dodałem :)
Urlich
Posty: 1624
Rejestracja: 05 sty 2011, 07:21:43
Reputacja: 37
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: Urlich » 05 cze 2011, 06:49:34

king_arthur
Da sie ,jak kolega@knaustychy powie co robi i jak i poda kod,wtedy można zobaczyc co jest nie tak ++++++ Mu podpowiedzieć,On bedzie robił+++inni bedą podpowiadać i tym samym powstanie TUTEK na takie menu
Nie potrafisz znieść krytyki?.. Prawdziwy zwycięzca nie boi się ani nagich faktów, ani krytyki.
Awatar użytkownika
king_arthur
Posty: 41
Rejestracja: 15 sty 2011, 20:34:13
Reputacja: 0
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Linux 1280x800

Re: Jak zrobić taki panel - prosze o pomoc ;)

Postautor: king_arthur » 05 cze 2011, 10:53:54

Chodziło mi o gotowe tutki, a nie porady na forum, ale nie off topujmy tylko budujmy boiska. Znaczy pomagajmy :)

Wróć do „HTML, CSS”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość