Witam mam stronę w 4images ze zmienionym motywem. Tło jest dopasowane do elementów na stronie, lecz przez reklamę tło strony zaczyna się w złym miejscu.
Kod pliku style.css:
body {
margin:0px;
padding:0px;
background: #FFFFFF url(images/bg_page.png) top repeat-x;
color: #333333;
font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 11px;
/* this attribute sets the basis for all the other scrollbar colors (Internet Explorer 5.5+ only) */
SCROLLBAR-BASE-color: #99102B;
SCROLLBAR-ARROW-color: #FCF1F8;
}
Chciałbym to zmienić tak by tło zaczynało się pod reklamą.
<body>
<div id="wrapper">
Tutaj strona
</div>
</body>
Nie znalazłem tego kodu i zamierzam go dodać tyle że stronę główną mam w .php (index.php)
i nie wiem czy w .php kod ten będzie działał (jestem troche zielony z php, a z tego co widzę to kod jest pod .html)
Chodzi, o to żeby znaleźć kod, gdzie jest body. To będzie jakiś szablon i tak go zmodyfikować, żeby wstawić tego diva. W cssie wykasować treść dotyczącą body lub zamienić na div#wrapper.
Czy wiesz, że:
W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
No właśnie, może po prostu przesunąć stronkę w dół o wysokość reklamy (coś około 110 px bodajże), tak żeby zaczynała się od tej wysokości? Podobny zabieg zadziałał jak robiłem kiedyś galerię fotograficzną, ale nie wiem dokładnie z czym to się je na CBA bo dopiero zacząłem swoją przygodę tutaj.