Problem z TCMD

Wszystko o grafice komputerowej wykorzystywanej na stronach i szeroko pojętych multimediach - w tym również technologii Flash.
swiat-howrse
Posty: 4
Rejestracja: 29 cze 2015, 14:58:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Problem z TCMD

Postautor: swiat-howrse » 30 cze 2015, 22:33:16

Nie wiem czy to właśnie tutaj mam dać ten wątek :roll:
Chcę połączyć się ze swoją stroną przez Total Commander. Wszystko wypełniłem dobrze (chyba), ale pisze mi:
,,Nawiązane połączenie nie powiodło się!"
Dlaczego tak mi pisze?
Chcę przesłać nową skórkę na stronę. Oprogramowanie to EF4! Bardzo proszę o pomoc! Z góry dziękuję!
Awatar użytkownika
4zywioly
Posty: 529
Rejestracja: 26 kwie 2011, 16:33:42
Reputacja: 13
Strona na CBA.pl: 4zywioly.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768
Kontakt:

Re: Problem z TCMD

Postautor: 4zywioly » 02 lip 2015, 18:36:25

Proponuję zmienić klienta FTP na FileZilla.
swiat-howrse
Posty: 4
Rejestracja: 29 cze 2015, 14:58:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Re: Problem z TCMD

Postautor: swiat-howrse » 02 lip 2015, 21:14:49

Ok. Już okej. Tylko mam wielki kłopot! Bo wgrałem wreszcie tą skórkę, ale mi pisze:
Warning: require_once(themes/lovely/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /virtual/swiat-howrse.cba.pl/subheader.php on line 23

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'themes/lovely/theme.php' (include_path='.:/opt/php54/lib/php') in /virtual/swiat-howrse.cba.pl/subheader.php on line 23

skórkę nazwałem lovely, a moja strona to swiat-howrse.cba.pl. Proszę o pomoc! Pilnie!
zalbany
Posty: 2
Rejestracja: 08 lip 2015, 17:31:45
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x1024

Re: Problem z TCMD

Postautor: zalbany » 08 lip 2015, 17:33:57

Ja nie używam Tottal Comandera dla mnie jest za słaby, też miałem podobne problemy co Ty i nie mogłem sobie w całości z tym poradzić. Po co miałem pisać na forach odnośnie tego rozwiązania jakiegoś, że coś się krzaczy..Jak jest program to powinien działać jak należy, normalnie.

Wróć do „Grafika, multimedia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość