Problem z TCMD

Wszystko o grafice komputerowej wykorzystywanej na stronach i szeroko pojętych multimediach - w tym również technologii Flash.
swiat-howrse
Posty: 4
Rejestracja: 29 cze 2015, 14:58:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Problem z TCMD

Postautor: swiat-howrse » 30 cze 2015, 22:33:16

Nie wiem czy to właśnie tutaj mam dać ten wątek :roll:
Chcę połączyć się ze swoją stroną przez Total Commander. Wszystko wypełniłem dobrze (chyba), ale pisze mi:
,,Nawiązane połączenie nie powiodło się!"
Dlaczego tak mi pisze?
Chcę przesłać nową skórkę na stronę. Oprogramowanie to EF4! Bardzo proszę o pomoc! Z góry dziękuję!
Awatar użytkownika
4zywioly
Posty: 529
Rejestracja: 26 kwie 2011, 16:33:42
Reputacja: 13
Strona na CBA.pl: 4zywioly.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1366x768
Kontakt:

Re: Problem z TCMD

Postautor: 4zywioly » 02 lip 2015, 18:36:25

Proponuję zmienić klienta FTP na FileZilla.
swiat-howrse
Posty: 4
Rejestracja: 29 cze 2015, 14:58:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1366x768

Re: Problem z TCMD

Postautor: swiat-howrse » 02 lip 2015, 21:14:49

Ok. Już okej. Tylko mam wielki kłopot! Bo wgrałem wreszcie tą skórkę, ale mi pisze:
Warning: require_once(themes/lovely/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /virtual/swiat-howrse.cba.pl/subheader.php on line 23

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'themes/lovely/theme.php' (include_path='.:/opt/php54/lib/php') in /virtual/swiat-howrse.cba.pl/subheader.php on line 23

skórkę nazwałem lovely, a moja strona to swiat-howrse.cba.pl. Proszę o pomoc! Pilnie!
zalbany
Posty: 2
Rejestracja: 08 lip 2015, 17:31:45
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x1024

Re: Problem z TCMD

Postautor: zalbany » 08 lip 2015, 17:33:57

Ja nie używam Tottal Comandera dla mnie jest za słaby, też miałem podobne problemy co Ty i nie mogłem sobie w całości z tym poradzić. Po co miałem pisać na forach odnośnie tego rozwiązania jakiegoś, że coś się krzaczy..Jak jest program to powinien działać jak należy, normalnie.
bikol443
Posty: 1
Rejestracja: 16 mar 2018, 09:32:42
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024
Kontakt:

Problem z TCMD

Postautor: bikol443 » 16 mar 2018, 09:34:41

Ale czy ten problem jest bardzo widoczny tutaj
karel10w
Posty: 1
Rejestracja: 24 mar 2018, 09:40:13
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024
Kontakt:

Problem z TCMD

Postautor: karel10w » 24 mar 2018, 09:42:09

Ale jakie to są problemy tutaj bo nie rozumiem pytania
ateo8
Posty: 1
Rejestracja: 27 mar 2018, 09:40:23
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024
Kontakt:

Problem z TCMD

Postautor: ateo8 » 27 mar 2018, 09:41:03

Takich problemów jest dużo i nikt na to nic nie poradzi
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 602
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1143x858
Kontakt:

Problem z TCMD

Postautor: endriu888 » 29 maja 2018, 11:03:14

witam

co do błędów to można spróbować zmienić wersję php na mniejszą lub większą w zakładce domeny/edycja
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?

Wróć do „Grafika, multimedia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 10 gości