jak zrobic przeskok do nastepnej klatki we flashu?

Wszystko o grafice komputerowej wykorzystywanej na stronach i szeroko pojętych multimediach - w tym również technologii Flash.
sowa
Posty: 45
Rejestracja: 23 lut 2014, 19:26:45
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows

jak zrobic przeskok do nastepnej klatki we flashu?

Post autor: sowa »

cześć

jak zrobić przeskok do następnej klatki we flashu?
Makumba1
Posty: 4
Rejestracja: 03 lip 2015, 01:27:50
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1920x1200

Re: jak zrobic przeskok do nastepnej klatki we flashu?

Post autor: Makumba1 »

gotoAndPlay(currentframe+1)
ot i cała filozofia :?
superboy
Posty: 6
Rejestracja: 01 lip 2015, 20:40:35
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1280x1024

Re: jak zrobic przeskok do nastepnej klatki we flashu?

Post autor: superboy »

Haha a widzisz, że się chłopak męczył więc filozofia trochę była ;] ja też już nawet o tym zapomniałem i dobrze, że użytkowniku wyżej szybko o tym przypomniałeś :) w sumie takie proste rzeczy a jak szybko można sobie o nich zapomnieć. Naprawdę za szybko.
jlprojekt
Posty: 8
Rejestracja: 23 lut 2016, 08:30:21
Lokalizacja: Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Chrome Windows 1600x900
Kontakt:

jak zrobic przeskok do nastepnej klatki we flashu?

Post autor: jlprojekt »

a jak zrobić przeskok do konkretnej klatki ale z innej strony w html ?
JLProjekt.pl - tworzenie stron internetowych i pozycjonowanie
Awatar użytkownika
endriu888
Obsługa CBA
Posty: 1562
Rejestracja: 23 sty 2012, 21:02:33
Strona na CBA.pl: katalogfirm.c0.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

jak zrobic przeskok do nastepnej klatki we flashu?

Post autor: endriu888 »

Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
ODPOWIEDZ