Jak zrobic ankiete?

Konfiguracja for z rodziny phpBB.
RapStee
Posty: 5
Rejestracja: 02 lut 2013, 12:21:45
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.ForumRST.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Jak zrobic ankiete?

Postautor: RapStee » 03 lut 2013, 12:29:31

Witam, jak zrobic ankiete? Nie chce mi sie szukac w opcjach bo jeszcze pewnie cos poknoce :D Mozecie pomóc? :?: :roll:
Chodzi mi o to zeby kazdy uzytk. mógł w niej głosowac :D
Pozdrawiam :mrgreen:
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3196
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Reputacja: 43
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Chrome Windows 1440x900

Re: Jak zrobic ankiete?

Postautor: Venite » 03 lut 2013, 15:37:26

Ankietę tzn?
Ankietę zewnętrzną? Ankietę w jakimś temacie na forum? Ankietę na swojej stronie internetowej?
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Awatar użytkownika
Fineas_Nigellus
Posty: 582
Rejestracja: 08 lis 2012, 17:33:45
Reputacja: 14
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Mobile Android 240x301
Kontakt:

Re: Jak zrobic ankiete?

Postautor: Fineas_Nigellus » 03 lut 2013, 15:38:41

Ale ankietę tutaj na tym forum czy u siebie chcesz wstawić??
Jak u siebie to od razu napisz jakiego skryptu używasz.

---- EDIT ----

Venite szybszy :D
Ostatnio zmieniony 03 lut 2013, 18:35:40 przez Venite, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Powód: usunięcie dubla.
Mówimy STOP Reklamie-Sygnaturce! ;)
RapStee
Posty: 5
Rejestracja: 02 lut 2013, 12:21:45
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: www.ForumRST.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1440x900

RapStee

Postautor: RapStee » 03 lut 2013, 19:31:40

Na moim forum ;d Np. zeby ktos mogl w niej glosowac itd. :D
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3196
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Reputacja: 43
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Chrome Windows 1440x900

Re: Jak zrobic ankiete?

Postautor: Venite » 03 lut 2013, 20:37:55

Ok.
Jakiego skryptu używasz? (phpBB3, phpbb by przemo, MyBB, SMF itd)
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Jak zrobic ankiete?

Postautor: DeaDriam » 04 lut 2013, 04:43:46

Aby założyć ankietę na danym forum trzeba kliknąć na klawisz nowy temat. Należy podać temat wiadomości, jej treść, wpisać pytanie ankiety w polu pytanie do ankiety oraz utworzyć listę opcji. Aby dodać opcję ankiety wpisujemy jej treść w pole opcja ankiety i klikamy dodaj opcję. Dla każdej kolejnej opcji, odpowiedzi do ankiety czynność tę powtarzamy, wpisując treść w pole opcja ankiety i klikamy dodaj opcję.

Możemy też określić, jak długo ankieta będzie aktywna. Aby ograniczyć czas aktywności ankiety wpisujemy w pole czas trwania liczbę dni przez które ankieta ma funkcjonować. Możemy to pole pozostawić puste, wtedy nasza ankieta nie będzie miała ograniczenia czasowego.
RapStee
Zerżnąłem z neta..czyli wystarczy użyć Google
Od siebie dodam,ze można w uprawnieniach ustawić jaka grupa moze ,lub nie moze dodawać ankiet,a nawet głosować
Venite WroteColon
Jakiego skryptu używasz? (phpBB3, phpbb by przemo, MyBB, SMF itd)

W profilu ma linka do strony i jest to PHPBB

Zal ze nie myślą aby podać takie info
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3196
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Reputacja: 43
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Mini 360x503

Re: Jak zrobic ankiete?

Postautor: Venite » 04 lut 2013, 08:12:06

No cóż, na profil nie zawsze mam czas patrzeć. ;)
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Awatar użytkownika
Fineas_Nigellus
Posty: 582
Rejestracja: 08 lis 2012, 17:33:45
Reputacja: 14
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Mobile Android 240x301
Kontakt:

Re: Jak zrobic ankiete?

Postautor: Fineas_Nigellus » 04 lut 2013, 15:59:56

W profilu ma linka do strony i jest to PHPBB


No niby ma ale powinien sam to napisać w pierwszym poście i odpowiedź zamiast w 6 poście otrzymałby w pierwszym. A zresztą, po co użytkownicy mają się trudzić i sprawdzać jak sam mógł to napisać? :)
Mówimy STOP Reklamie-Sygnaturce! ;)
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Jak zrobic ankiete?

Postautor: DeaDriam » 05 lut 2013, 04:44:32

Fineas_Nigellus WroteColonpo co użytkownicy mają się trudzić i sprawdzać jak sam mógł to napisać

amatory ..zaczynaja..ucza się,nie zapominaj jaki sam byłes

On tak pisze hehe
RapStee WroteColonNie chce mi sie szukac w opcjach bo jeszcze pewnie cos poknoce

..mógł napisać boje sie szukać..ale co tam

moze Mu sie ten Spam przyda co piszemy
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Awatar użytkownika
Fineas_Nigellus
Posty: 582
Rejestracja: 08 lis 2012, 17:33:45
Reputacja: 14
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Mobile Android 240x301
Kontakt:

Re: Jak zrobic ankiete?

Postautor: Fineas_Nigellus » 05 lut 2013, 21:41:04

Tak matpol . sam taki byłem i teraz nie chcę żeby on był taki sam :D
Mówimy STOP Reklamie-Sygnaturce! ;)

Wróć do „Fora phpBB”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 1 gość