Jak przenieść dane

Konfiguracja for z rodziny phpBB.
corel
Posty: 35
Rejestracja: 24 sty 2012, 20:35:23
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: hard-shooters.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Jak przenieść dane

Postautor: corel » 13 cze 2012, 22:13:35

Witam :) Chciałbym przenieść z Jednej strony na drugą a chodzi mi o zarejestrowane osoby i tematy wszystkie z kategoriami i pod kategoriami wie ktos moze ktore pliki sa za to odpowiedzialne ? podstawowe wiem to co wgrywałem :) jakaś współpraca itp ale chodzi mi najbardziej o tematy i uzytkownikow
LaY
Posty: 1120
Rejestracja: 28 sty 2009, 15:20:07
Reputacja: 33
Lokalizacja: Silesia
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Mini 240x320
Kontakt:

Re: Jak przenieść dane

Postautor: LaY » 14 cze 2012, 09:49:35

To jest baza danych, nie pliki.
Niě nerwuj hanysa
corel
Posty: 35
Rejestracja: 24 sty 2012, 20:35:23
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: hard-shooters.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Jak przenieść dane

Postautor: corel » 14 cze 2012, 15:48:49

a baze da się jakoś przenieść? albo pliki z bazy ? Jeśli tak to jak ?
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Reputacja: 123
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Jak przenieść dane

Postautor: DeaDriam » 14 cze 2012, 18:48:52

corel WroteColona baze da się jakoś przenieść? albo pliki z bazy ?


z poziomu phpadmin robisz export na dysk i gdzieś(bo zapewne chcesz to zrobić na innym hostingu) tam z poziomu phpadmina importujesz tą baze
w google jak przenieść baze jest full tutków,a nawet tu na forum
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
corel
Posty: 35
Rejestracja: 24 sty 2012, 20:35:23
Reputacja: 0
Strona na CBA.pl: hard-shooters.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Re: Jak przenieść dane

Postautor: corel » 17 cze 2012, 14:11:36

OK, a jest możliwość w PA -> Konfiguracja -> Nazwa domeny ? bo jak wpisuje inną domene to mi wyskakuje " Nazwa Domeny nie może zawierać http:// ! " a nie daje http:// tylko nazwa.[regulamin forum: punkt 2.13] i nie wiem jak to zrobić. Aliasu również nie mogę wpisać :?

wpisuje w aliasie "nazwa.[regulamin forum: punkt 2.13]" (własna) Podany alias nie jest obsługiwany!
wpisuje "nazwa" (własna) Nieprawidłowa domena!
LaY
Posty: 1120
Rejestracja: 28 sty 2009, 15:20:07
Reputacja: 33
Lokalizacja: Silesia
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1920x1080
Kontakt:

Re: Jak przenieść dane

Postautor: LaY » 17 cze 2012, 19:08:13

Na cba.pl nie podepniesz domeny z xaa.
Niě nerwuj hanysa

Wróć do „Fora phpBB”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości