instalacja forum

Konfiguracja for z rodziny phpBB.
andbus
Posty: 8
Rejestracja: 22 mar 2017, 13:36:06
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 2144x1206

instalacja forum

Postautor: andbus » 16 lut 2018, 11:45:27

Szukam cierpliwego człowieka, który pomoże zainstalować forum phpBB3 na cba.pl.Mam wykupioną domenę na nazwa.pl i ustawione serwery na ns1.cba.pl Doszedłem do momentu w którym, załadowałem pliki na ftp z oprogramowania phpbb3 na cba. I tyle. Na ftp jest plik od bb3 index.php ale na stronie nic się nie wyświetla. Rozumiem, że potrzebna jest jakas konfiguracja.No i co z pma? Skąd załadować tabele? ps. po załadowaniu plików strona straciła "moc" i "wróciła" na nazwa.pl z i ich komunikatem technicznym, że domena jest utrzymywana na ich serwerach. Coś dziwnego.
Awatar użytkownika
smart-tree
Obsługa CBA
Posty: 651
Rejestracja: 09 paź 2015, 20:20:35
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Linux 1366x768

instalacja forum

Postautor: smart-tree » 17 lut 2018, 12:14:41

Witam,
zgaduje, że problem dotyczy strony andbus.pl. Proszę wejść na stronę: http://andbus.pl/install/app.php i przejść przez proces instalacyjny. Jeśli potrzebuje Pan pomocy, możemy zaoferować Panu odpłatną pomoc naszego specjalisty, który wszystko ustawi (39 zł. za 1 godzinę, zajmie to nie więcej niż godzinę).
Zachęcam przenieść tę domenę do nas: w tym celu trzeba w tym celu trzeba wziąć od obecnego providera kod AuthInfo i wpisać w odpowiednim polu (Domeny->Transfer), a dalej trzeba będzie tylko w mailu kliknąć w link potwierdzający. Jest to bezpłatne i wszystko będzie gotowe w ciągu jednego dnia. Po tym będzie Pan mógł zarządzać wszystkim z jednego panelu i za przedłużenie domeny będzie Pan płacić zgodnie z naszym cennikiem: https://www.cbahosting.pl/pl/oferta/domeny, 59.90 PLN.
Pozdrawiam,
Mira,
Obsługa CBA
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
andbus
Posty: 8
Rejestracja: 22 mar 2017, 13:36:06
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1920x1080

instalacja forum

Postautor: andbus » 19 lut 2018, 15:58:51

andbus, to już w tej chwili tylko konto, do którego dopisana jest domena forumitalia.pl Nie mnie nie do końca rozumiem propozycję. Ustawienie forum na cba ze skryptu Państwa oprogramowania to koszt 40 zł? A obsługa to dodatkowe koszty?
Awatar użytkownika
smart-tree
Obsługa CBA
Posty: 651
Rejestracja: 09 paź 2015, 20:20:35
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Linux 1366x768

instalacja forum

Postautor: smart-tree » 21 lut 2018, 08:55:07

andbus, na której stronie chce Pan zainstalować forum, na andbus.pl czy na forumitalia.pl? Może Pan zainstalować i wszystko ustawić na stronie samodzielnie, jest to oczywiście bezpłatnie, albo może to zrobić dla Pana nasz specjalista, godzina pracy którego kosztuje 39 zł. Czyli on może zainstalować dla Pana forum na stronie (39 zł.) i jeśli będzie Pan potrzebował pomocy z innymi ustawieniami (na przykład, zmienić szatę graficzną, dodać jakoś funkcjonalność i pod.), to nasz specjalista też może to zrobić, proszę tylko podesłać listę tego, co ma być zrobione.
Pozdrawiam,
Mira,
Obsługa CBA
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
adam33r
Posty: 1
Rejestracja: 24 mar 2018, 08:26:17
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024
Kontakt:

instalacja forum

Postautor: adam33r » 24 mar 2018, 08:28:30

Ale taka instalacja to chyba łatwa jest obecnie
marek76hh
Posty: 1
Rejestracja: 09 kwie 2018, 08:41:33
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Windows 1280x1024

instalacja forum

Postautor: marek76hh » 09 kwie 2018, 08:43:12

Dla mnie taka instalacja jest bardzo trudna i zawsze bardzo się mecze przy tym

_______________________________________________
Preparat na porost włosów

Wróć do „Fora phpBB”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość