[FAQ] Jak skonfigurować klienta FTP?
-
-
---------- 20:44 17.02.2008 ----------
A ja mam problem innej natury .Zrywa mi połączenie po każdym pliku, używałem total comandera, smart ftp client i różnych trybów i po każdorazowym wysłaniu pliczku zostaje rozłączony !!
Pomocy jak temu zaradzić?
---------- 14:27 18.02.2008 ----------
Jeszcze dodam że z tym moim internetem może coś jest nie tak i coś mam blokowane bo próbowałem na innym komputerze4 i innym dostawcą i coś ruszyło chyba dziś
A ja mam problem innej natury .Zrywa mi połączenie po każdym pliku, używałem total comandera, smart ftp client i różnych trybów i po każdorazowym wysłaniu pliczku zostaje rozłączony !!
Pomocy jak temu zaradzić?
---------- 14:27 18.02.2008 ----------
Jeszcze dodam że z tym moim internetem może coś jest nie tak i coś mam blokowane bo próbowałem na innym komputerze4 i innym dostawcą i coś ruszyło chyba dziś
FileZilla 3.0.6
Ja natomiast mam tak:
próbuję łączyć się FileZillą 3.0.6, i za każdym razem pisze mi:
Wpisuję poprawne dane, próbowałem łączyć się w trybie pasywnym i aktywnym, dodałem FileZillę do wyjątków zapory.
Co trzeba zrobić żeby to działało.
próbuję łączyć się FileZillą 3.0.6, i za każdym razem pisze mi:
Komputer na którym próbuję się połączyć ma udostępniane połączenie internetowe poprzez LAN.Status: Znajdowanie adresu IP dla cba.pl
Status: £ączenie do 85.232.232.38:21...
Status: Połączenie nawiązane, oczekiwanie na wiadomość powitalną
Błąd: Nie można połączyć się z serwerem
Wpisuję poprawne dane, próbowałem łączyć się w trybie pasywnym i aktywnym, dodałem FileZillę do wyjątków zapory.
Co trzeba zrobić żeby to działało.
Sprawdź swoje IQ
Z dniem 16 Maja 2008 r. przeszedłem na inny(zagraniczny) hosting. Żegnam całe CBA i dziękuję za cierpliwość forumowiczów
Z dniem 16 Maja 2008 r. przeszedłem na inny(zagraniczny) hosting. Żegnam całe CBA i dziękuję za cierpliwość forumowiczów
---------- 23:34 18.02.2008 ----------
Coś chyba z moim netem nie tak jednak. A najlepiej chyba wypada z tych programów darmowy dodatek do Firefox fireftp.
Dobra sprawa
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/684
Ta przeglądarka jak się wie co doinstalować to DU¯O potrafi!
---------- 23:51 ----------
rozłącza ale łączy powtÓrnie automatycznie
Coś chyba z moim netem nie tak jednak. A najlepiej chyba wypada z tych programów darmowy dodatek do Firefox fireftp.
Dobra sprawa
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/684
Ta przeglądarka jak się wie co doinstalować to DU¯O potrafi!
---------- 23:51 ----------
rozłącza ale łączy powtÓrnie automatycznie