Darmowe Bazy danych

FAQ - zanim zapytasz.
Tutaj znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Reputacja: 201
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1600x1200

Postautor: fuma » 19 sie 2007, 16:11:15

od zawsze tylko ze dla userow jest dostepna dopiero od 2007.07.19
Czajo
Posty: 10
Rejestracja: 18 sie 2007, 09:05:44
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Postautor: Czajo » 19 sie 2007, 16:35:51

fuma, dzięki ci bardzo

btw. czy jest możliwość importowania dużych plików ??
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Reputacja: 201
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1600x1200

Postautor: fuma » 19 sie 2007, 16:41:03

baza jest narazie bez ograniczen wiec nie powinno byc problemu. Problem lezy tylko po stronie phpmyadmin, ktory jest w stanie poprawnie zaimportowac zdaje sie pliki troche mniejsze jak 3mb (cos kolo 3000kb)
juice
Admin CBA
Posty: 3592
Rejestracja: 15 cze 2005, 19:25:03
Reputacja: 153
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1440x900

Postautor: juice » 20 sie 2007, 11:16:49

jeśli będzie to duży serwis, to mogę pomóc z importem większych plików niż 3MB (odblokuję limity na chwilę żebyś mógł wgrać)
Czajo
Posty: 10
Rejestracja: 18 sie 2007, 09:05:44
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Postautor: Czajo » 20 sie 2007, 11:20:39

juice, plik bazy ma 1,8 mb, ale przy imporcie ciągle wywala błędy
nawet na pustą bazę...
Awatar użytkownika
ferbi
Posty: 696
Rejestracja: 03 maja 2006, 00:06:23
Reputacja: 8
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Postautor: ferbi » 20 sie 2007, 12:48:11

a jaki masz net radiowka? bo czesto dzieje sie tak ze bazy ludzie niemoga duzej bazy wyslac ;)
_______________________________
html, xhtml, css, php, mysql // start (c++, lin, js)
Czajo
Posty: 10
Rejestracja: 18 sie 2007, 09:05:44
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1024x768

Postautor: Czajo » 20 sie 2007, 13:53:00

nie, mam stały net z multimedii ze stałym IP

EDIT
Dodam,że zrobiłem kopię jeszcze raz, ale tym razem przez phpmyAdmina i teraz przy imporcie pokazuje komunikat, że ja jako user bazy danych nie mam do niej dostępu

Wróć do „FAQ”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości