Instalacja pluginów

Konfiguracja e107.
kniazio
Posty: 45
Rejestracja: 01 kwie 2012, 13:09:53
Strona na CBA.pl: whiteboard.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Instalacja pluginów

Post autor: kniazio »

Witam
Posiadam wersje 0.7.25
Problem polega na tym ze wiekszosc pluginow sie nie instaluje
Podczas proby instalacji z managera wtyczek wyskakuje blad ze nie mozna utworzyc tabel/li dla tej wtyczki
Czy mozna z tym cos zrobic? Jakos zaradzic?
kniazio
Posty: 45
Rejestracja: 01 kwie 2012, 13:09:53
Strona na CBA.pl: whiteboard.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Re: Instalacja pluginów

Post autor: kniazio »

Ponawiam pytanie
Chce zainstalowac plugin do tworzenia survey(ankiety)
Problem polega na tym ze plugin sie instaluje z bledm jaki juz opisalem czyli nie moze utworzyc tabel dla tej wtyczki
Wynikiem tego jest to ze plugin niby dzial ale nie mozna dodac zadnej ankiety
Plugin w zalaczeniu
Załączniki
survey_0.4.10.7z
(60.74 KiB) Pobrany 155 razy
rkd77
Admin CBA
Posty: 4170
Rejestracja: 24 maja 2009, 16:45:21
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Linux 1024x768

Re: Instalacja pluginów

Post autor: rkd77 »

kniazio, zacytuj ten błąd.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
kniazio
Posty: 45
Rejestracja: 01 kwie 2012, 13:09:53
Strona na CBA.pl: whiteboard.cba.pl
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Re: Instalacja pluginów

Post autor: kniazio »

Kod: Zaznacz cały

Nie można utworzyć tabel(i) dla tej wtyczki.
Ustawienia preferencji pomyślnie utworzono. 
Cos takiego
Dodam ze specjalnie postawilem nowa strone z nowym e107 i tam ta wtyczka dziala
Jednak zalezy mi aby tez dzialala na starszej wesji e107
Dziwne jest to ze niektore wtyczki instaluja sie normalnie na tej mojej wersji
Pozdrawiam

---- EDIT ----

Juz wszystko dziala
Wystarczylo w pliku plugin.php w sekcji create table zmienic TYPE=MyISAM; na ENGINE=MyISAM;
Pozdrawiam wszystkich
ODPOWIEDZ