Gdzie dodaje sie banner w

Konfiguracja e107.
donfilipo
Posty: 4
Rejestracja: 24 mar 2013, 13:38:07
Strona na CBA.pl: gid-gaz
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Gdzie dodaje sie banner w

Post autor: donfilipo »

Witam i pytanko ślę do was. :D Jak dodaje sie banner w e107.Gdzie go trzeba zapisac i w jakiej formie.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Fineas_Nigellus
Posty: 582
Rejestracja: 08 lis 2012, 17:33:45
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Mobile Android 240x301
Kontakt:

Re: Gdzie dodaje sie banner w

Post autor: Fineas_Nigellus »

Mówimy STOP Reklamie-Sygnaturce! ;)
donfilipo
Posty: 4
Rejestracja: 24 mar 2013, 13:38:07
Strona na CBA.pl: gid-gaz
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows

Re: Gdzie dodaje sie banner w

Post autor: donfilipo »

Czytałem tam co mi poleciłes ale dla mnie to czarna magia.Powiem dokładnie o co mi chodzi a wiec stworzyłem sobie banner na stronie www.flashvortex.com i dostałem taki link kod nie wiem jak to nazwać <script src="http://h2.flashvortex.com/display.php?i ... 90_9_2_123" type="text/javascript"></script>
Problem polega na tym co mam dalej z tym zrobić gdzie wkleic itd.Proszę o pomoc i wyrozumiałość dla "ciemnych" jeżeli chodzi o robienie własnej strony.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Gdzie dodaje sie banner w

Post autor: DeaDriam »

Zły pomysł z tym kodem
Zainstaluj sobie Jasc Paint Shop Pro 8
stwórz sobie baner i go podmień na taki jaki masz w domyślnym stylu lub tym co chcesz używać
znajdż jego nazwę w plikach i nastepnie w pliku css ustaw wartość rozmiaru dla niego szerokość wysokość,lub najzwyczajniej tylko podmień zachowując wartości logo banera domyślnego
To taki przykład
Na to pytanie znajdziesz odpowiedż na ich forum
Sa lepsze CMS-y do treści niż ten e 107 i o wiele przyjemniejsze w obsłudze
http://systemytresci.pl/cms
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Awatar użytkownika
DeaDriam
Posty: 4023
Rejestracja: 04 lip 2011, 14:00:40
Lokalizacja: Möglingen
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Firefox Windows 1024x768
Kontakt:

Re: Gdzie dodaje sie banner w

Post autor: DeaDriam »

akogo pisze: e107 to całkiem przyjemny CMS.
mam wrażenie,ze najzwyczajniej odświeżacie sobie posty i reklamujecie ten cms
No ale to zależy co kto lubi i każdy swoje chwali.
Osobiście(bez urazy dla Twórców tego CMS-a) poleciłbym każdemu php fusion zamiast e 107,nie nie ..nic do niego nie mam,ale
jak juz coś to coś o wyższych wartościach
akogo pisze: Za chwilę wychodzi wersja 2.0
I co z tego..jak jest i tak dziurawy..spoko wiem ,ze "nie ma idealnego oprogramowania"-jak to masz w zwyczaju mawiać :mrgreen:
ale nie porównuj go do innych,które mają zabezpieczenia,o jakich e 107 moze pomarzyć
_____________________________________________________
Nie badz pijawka-znalazles rozwiazanie problemu..podziel sie na forum!
----------------------------------------------------------------------------
SmacznY WordpresS>> http://www.przepisyzgarnka.pl <<
Venite
Obsługa CBA
Posty: 3197
Rejestracja: 18 lut 2011, 08:01:57
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Mini 360x503

Re: Gdzie dodaje sie banner w

Post autor: Venite »

Matpol, faktycznie masz już jakąś manię ;),
Kup sobie piwko, wyluzuj, naprawdę.
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
Awatar użytkownika
Fineas_Nigellus
Posty: 582
Rejestracja: 08 lis 2012, 17:33:45
Płeć: Niewybrana
User Agent: Opera Mobile Android 240x301
Kontakt:

Re: Gdzie dodaje sie banner w

Post autor: Fineas_Nigellus »

Można na tym forum jeszcze coś napisać o e107?
Matpol, faktycznie masz już jakąś manię
akogo , to nie wina forum/administracji, to już niestety wina maniaka ;)
Mówimy STOP Reklamie-Sygnaturce! ;)
Awatar użytkownika
fuma
Przyjaciel CBA
Posty: 11168
Rejestracja: 01 sie 2005, 14:57:56
Lokalizacja: z jajka niespodzianki :P
Płeć: Mężczyzna
User Agent: Opera Windows 1440x900

Re: Gdzie dodaje sie banner w

Post autor: fuma »

Fineas_Nigellus nie offtopuj, twoja wypowiedz w zaden sposob nie jest zwiazana z problemem opisanym w temacie. Slowne ostrzezenie, bo to nie pierwszy raz.

matpol wrzuc czasem na luz. Od upominania jest administracja i moderacja, a na dzien dzisiejszy nie nalezych do zadnej z tych grup.
ODPOWIEDZ