Czy da się przenieść domenę na Hosting spoza CBA.PL?

Pytania dotyczące hostingu w CBA.PL oraz inne sprawy doczyczące korzystania z niego.
Nie należy tutaj zgłaszać problemów!
konmix858
Posty: 2
Rejestracja: 02 sty 2016, 11:25:21
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1680x1050

Czy da się przenieść domenę na Hosting spoza CBA.PL?

Postautor: konmix858 » 23 kwie 2017, 20:09:33

Witam, Mam pytanie iż Założyłem sobie konto na innym hostingu (host****r.pl) i moje pytanie brzmi.

Czy jest możliwość przeniesienia się z hostingu CBA na hosting z podanego hostingu bez utraty domeny (findmy.c0.pl)
Iż chcę to skończyć w około czasie miesiąca wczoraj zacząłem i chcę zacząć kończyć stronę jeżeli chodzi o te ważne
elementy, jednocześnie wiedząc czy można tak postąpić.


Pozdrawiam i liczę na co najmniej 1 nie krytykującą odpowiedź typu. Po co ci to? - Po prostu :)
Awatar użytkownika
smart-tree
Obsługa CBA
Posty: 413
Rejestracja: 09 paź 2015, 20:20:35
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Chrome Linux 1366x768

Czy da się przenieść domenę na Hosting spoza CBA.PL?

Postautor: smart-tree » 24 kwie 2017, 09:18:04

Witam,
niestety, bezpłatnych domen (findmy.c0.pl) nie można przenosić z naszego hostingu. Czy mogę zapytać, dlaczego chce Pan przenieść domenę od nas?
Pozdrawiam,
Mira,
Obsługa CBA
Czy wiesz, że:
  • W Panelu CBA w sekcji "wsparcie" jest dedykowany system ticketów (obsługi technicznej)
  • Odpowiadamy na Forum oraz na adres mailowy obsluga(malpa)cba.pl
  • Jesteśmy również na Facebooku! Znajdź nas na facebook.com/hostingcba | cba.pl
W czym jeszcze możemy pomóc?
konmix858
Posty: 2
Rejestracja: 02 sty 2016, 11:25:21
Reputacja: 0
Płeć: Niewybrana
User Agent: Firefox Windows 1680x1050

Czy da się przenieść domenę na Hosting spoza CBA.PL?

Postautor: konmix858 » 24 kwie 2017, 18:22:59

Witam. Przenieść konto hostingowe chciałem z tego powodu iż ja rozumiem że jest to darmowy Hosting cba.pl. I zarabianie jest wyłącznie z reklam, ale czarny pasek na górze ekranu (Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!) mnie straszliwie denerwuje i nie jestem w stanie wytrzymać bo na urządzeniach typu telefon napis ten wraz z reklamą zaczynają piękny wstęp do forum... (Ale cóż, Darmowy hosting, Ważne że jest) jednocześnie na mojej stronie niezbyt mi pasuje ten napis, z reklamą, i stopką na dole. Starszą wersję byłem w stanie przeżyć, stopki usuwać nie chciałem bo mi nie przeszkadzała, Reklama też mi nie przeszkadzała ale wiadomo, Darmowy więc z czegoś musi być utrzymywane, Teraz się trochę pozmieniało i dla mnie bez sensu jest ten napis. Nie chcę puki co płacić bo nie mam pojęcia czy to wypali i czy obroty by były z tego dobre, Bo potrzeba by 1 miesiąc na uporządkowanie tego wszystkiego i porobienie nowych szablonów znalezienie itp. Ale pomijając nie o tym temat. Po prostu, Przez ten górny napis :\

Pozdrawiam

Wróć do „Dyskusja na temat CBA.PL”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość