Prośby o usunięcie nieużywanego konta
- fuma
- Przyjaciel CBA
Re: Prośby o usunięcie nieużywanego konta
czy nazwa opcji "usun konto" nie jest wystarczajaco wymowna? ;]
A czy mógłbym się skromnie upomnieć o moją prośbę ?
Nie ukrywam, że troszkę zależy mi na czasie : )
Pozdrawiam.
Tutek
Nie ukrywam, że troszkę zależy mi na czasie : )
Pozdrawiam.
Tutek
Czy ktoś rozpatrzył moją prośbę w celu przejęcia domeny http://wodorost.cba.pl/. Moja WWW już jest prawie gotowa jednak mam problem właśnie z tą domeną wodorost.
-
- Strona na CBA.pl: www.filipex.cba.pl
Proszę o usunięcie konta www.ubezpieczeniaforum.cba.pl jest chyba nieużywane pierwszy post z 2005 ostatni z 03.2009
przedostatni 10.2008 w sumie trzy posty.
przedostatni 10.2008 w sumie trzy posty.
Dziękuję za wykonanie mojej prośby !
Czy ktoś przeczytał chociaż moją prośbę o usunięcie konta Wodorost? Strona itp skończona brakuje mi tylko tej domeny. A strona która aktualnie na niej jest nie była od roku modyfikowana.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
PS. Bardzo zależy mi na czasie.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
PS. Bardzo zależy mi na czasie.
- fuma
- Przyjaciel CBA
paciek moze i nie byla modyfikowana ale nadal jest, wyglada na skonczona i ktos moze do niej wrocic
A są jakieś szanse przejęcia tej domeny? Albo coś? Hmm jeśli rok nie była modyfikowana to wątpię w to żeby ktoś do niej jeszcze powrócił.
- fuma
- Przyjaciel CBA
paciek nie takie rzeczy widzialem. Mozesz sprobowac nawiazac kontakt z wlascicielem strony.
A skąd mogę wziąć jego dane kontaktowe?
Witam,
jeśli to możliwe proszę o usunięcie strony: http://www.shinobiwars.cba.pl. Nie mam pojęcia jak sprawdzić datę rejestracji, ale wygląda ona na porzuconą. Na koncie nie ma chyba nawet żadnych plików.
jeśli to możliwe proszę o usunięcie strony: http://www.shinobiwars.cba.pl. Nie mam pojęcia jak sprawdzić datę rejestracji, ale wygląda ona na porzuconą. Na koncie nie ma chyba nawet żadnych plików.
-
- Strona na CBA.pl: http://computer-planet.cba.pl
- Kontakt:
Popieram. Strona jest niedostępna.
witam
czy mógłbym prosić o zwolnienie strony tmf.cba.pl ? aktualnie znajduje się na niej test i puste ramki. licznik odwiedzin zatrzymał się na 7 z czego 1 to ja .
z góry dziękuję i pozdrawiam
ps. znalazłem na tej stronie jakieś statystyki. użytkownik /jedyny i do tego administrator/ logował/a się ostatnio 21.10.2008 - 13:17
czy mógłbym prosić o zwolnienie strony tmf.cba.pl ? aktualnie znajduje się na niej test i puste ramki. licznik odwiedzin zatrzymał się na 7 z czego 1 to ja .
z góry dziękuję i pozdrawiam
ps. znalazłem na tej stronie jakieś statystyki. użytkownik /jedyny i do tego administrator/ logował/a się ostatnio 21.10.2008 - 13:17
Ostatnio zmieniony 12 paź 2009, 16:57:22 przez lukas_0, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Strona na CBA.pl: browarnia.cba.pl
witam,
Obserwuję już od 2 tygodni stronę twojastrona.cba.pl i 0 postępu (cały czas" "Witamy
na stronie domowej twojastrona.cba.pl ! ", a adres mi bardzo odpowiada proszę o usunięcie lub napisanie na pw hasła do panelu na stronie (bardziej mi pasuje to 2 ale wasza jest decyzja)
Obserwuję już od 2 tygodni stronę twojastrona.cba.pl i 0 postępu (cały czas" "Witamy
na stronie domowej twojastrona.cba.pl ! ", a adres mi bardzo odpowiada proszę o usunięcie lub napisanie na pw hasła do panelu na stronie (bardziej mi pasuje to 2 ale wasza jest decyzja)
Proszę o usuniecie domeny tczew.cba.pl